Pon-Pet: 9:00 - 12:00; 14:00 - 20:00 ; Sub: 9:00 - 14:00 ; po dogovoru

Masaže

Klasična/medicinska
Klasična medicinska masaža je osnovna manualna tehnika koja se provodi ručnim pokretima glađenja, gnječenja, trljanja, protresanja, a ima za cilj opuštanje bolova i napetosti u pojedinim regijama tijela. Pokreti koji se koriste uglavnom su u smjeru protoka krvi iz mekih tkiva prema srcu. Ovom se masažom postiže opuštanje napetosti u mišićima, te uklanjanje nakupina mliječne kiseline. Masažom se pospješuje cirkulacija i stimulira rad metabolizma, što dovodi do smanjenja boli i napetosti.

Sportska masaža
Razlika između klasične medicinske i sportske masaže je neznatna; fiziološko djelovanje im je gotovo isto, ali se sportska masaža zbog svoje energičnosti koristi za jake i hipertrofične mišiće sportaša.
Tehnike su osmišljene tako da se masažom zagrijavaju i omekšavaju tkiva, te poravnavaju mišićna vlakna, čime se ubrzava izbacivanje mliječne kiseline iz mišića.
Fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima.

Antistresna masaža
Svako živo biće stalno razmjenjuje energiju sa svojom okolinom. Ponekad, iz niza razloga, razmjena energije može dovesti do ozbiljnog disbalansa koji može biti čimbenik za nastajanje raznih bolesti. Simptomi glavobolje, mišićne napetosti, ukočenosti u predjelu ramena i vrata ili težine u nogama upućuju na psihičku napetost reflektiranu u tijelu. Za takva stanja koristi se kombinacija tehnika masaže uz odgovarajuća eterična ulja i opuštajuću glazbu u toplom prostoru. Ovom masažom nastojimo ukloniti stanje duboke psihičke i fizičke napetosti u vidu smanjenja stresa.

Masaža lica i glave
Masaža lica, osim što je izuzetno ugodna, nježno skida odumrle stanice kože, otklanja otrove, sprječava razvoj viseće kože, hrani kožu i potiče mikrocirkulaciju – time znatno poboljšavamo izgled kože, a lice dobiva mladenački izgled. Lice je ogledalo, ne samo duše, nego i stanja organizma.
Masiranjem glave opuštenost širimo u sve dijelove tijela, oslobađamo se tjeskobe i relaksiramo cijelo tijelo. Stimulirajući krvotok masaža može poboljšati rast kose.

Masaža stopala
Masaža stopala mnogima od nas je jedna od najomiljenijih vrsta masaže.
Ima snažan relaksirajući učinak, jer djeluje na čitav organizam.
To je zato što se na stopalu nalazi sedam tisuća živčanih završetaka povezanih sa svim dijelovima tijela.